Mazalica o postavljanju table sa odbornicima većine: Crtanje mete na čelu

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica poručio je da je postavljanje table sa fotografijama odbornika Skupštine grada Banjaluka, te njihovo montiranje u centru grada moguće crtanje mete na čelo.

Mazalica je u objavi na svom Fejsbuk nalogu napisao da Banjaluka neće biti u mraku, niti će Banjaluku posjetiti anakonde i aligatori.
“Skupština grada usvaja budžet. Gradonačelnik je predlagač budžeta. Skupština grada ne kažnjava građane ako odluči da izdvoji veća sredstva za zdravstvene radnike, porodilje, borce, penzionere, ugostitelje. Pitajte njih šta misle o tom kažnjavanju. Da li su za gradonačelnika i njegovu svitu oni postali vanzemaljci”, napisao je Mazalica.
Podsjetimo, odbornici PDP-a postavili su danas oglasnu tablu na Trgu Krajine u Banjaluci sa fotografijama odbornika skupštinske većine u Banjaluci i održali pres konferenciju.
Odbornici većine su, uz slogan “Banjaluka se gasi”, označeni kao krivci za mnoge stvari u gradu ukoliko glasaju za promjene koje traže u prijedlogu budžeta koji je podnio gradonačelnik.

Ostavite komentar: