Manifestacija “Dan pobjede nad fašizmom”: Sutra obustava saobraćaja u centru Banjaluke

Obavještavaju se građani da će povodom održavanja manifestacije „Dana pobjede nad fašizmom“ , 9. maja doći do obustave saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać od 10.30 do 12.10 časova, saopšteno je iz Gradske uprave.

Na linijama javnog prevoza putnika vrše se sledeć korekcije trase:

da se za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, u vremenskom periodu od  10.30  do 12.10 časova na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvrši preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, te ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske..

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme održavanja manifestacije „Dana pobjede nad fašizmom“ u Banjoj Luci.

Ostavite komentar: