Loto milioner iz Banjaluke: Uplatio listić u tržnom centru VIDEO

Banjalukom od sinoc hoda milioner “težak” više od šest miliona maraka. To je postao a da možda još i ne zna i to zahvaljujći dobitnoj kombianciji za Loto. Dobitna srećka uplaćena je u Banjaluci na prodajnom mjestu u jednom tržnom centru.

Kombinacija brojeva 7, 10, 16, 18, 19, 24 i 25 sinoć je za nekog iz Banjaluke biti srećna i dobitna. On je osvojio ili ona 6.280.000 maraka na loto plus premiji.

Vijest se brzo proširila gradom. Od jutros prodajno mjesto postalo je najposjećenije u tržnom centru. Kao info pult, priča nam prodavačica, koja nije željela pred kameru. Banjalučani kupuju loto listiće i grebe, raspituju se ko je dobitnik. Da je neko u Banjaluci dobio toliki iznos na lotu, nekima zvuči nevjerovatno. Ipak, znali bi šta bi da ih pogodi takva sreća.

„Na familiju, kuću, možda i da brod kupi neki“, „Šta biste vi napravili sa tolikim novcem?“, „Šta bih ja? Ja bih podjelila sa svojom djecom i sredila svoj stan, svoj garden i kuću“, kažu Banjalučani.

„Ne zna ni on na šta će potrošiti“, „Na šta biste vi?“, „Ne znam, ja bih podijelio narodu“, kaže jedan sugrađanin.

Hoće li loto milioner biti široke ruke i na šta će potrošiti milione, nećemo saznati jer mu, Zakonom o igrama na sreću kao i odredbe Zakona o zaštiti ličnih podataka BiH, garantuju anonimnost. U Lutriji RS očekuju da im se srećni dobitinik javi.

„Čekamo konačan izvještaj kad izađe i onda će nam se igrač javiti, onda ćemo mi njega dalje uputiti šta treba da uradi da podigne svoj dobitak“, rekao je Goran Šaula, direkotr Lutrije Republike Srpske.

Vikend je neradan za Lutriju, pa srećni dobitnik ima vremena do ponedjeljka da provjeri svoj listić i kombinaciju i sa potvrdom o uplati pokuca na njihova vrata.

 

Ostavite komentar: