Krndija umjesto Granulića: Promjena na čelu Centra za obrazovanje odraslih Banjaluka

Gradonačelnik Draško Stanivuković razriješio je danas dužnosti direktora Centra za obrazovanje odraslih Banja Luka, Aleksandra Granulića. Za vršioca dužnosti direktora ove ustanove imenovana je Biljana Krndija, diplomirani pedagog, saopšteno je iz Gradske uprave.

Biljana Krndija je do sada bila na poziciji ISO menadžera u preduzeću Muehlbauer d.o.o. Banja Luka, a radila je i kao pedagog u Osnovnoj školi ”Jovan Dučić“ i u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Završila je više obuka iz oblasti menadžmenta i upravljanja sistemom kvaliteta. Takođe, u privatnim firmama obavljala je i poslove menadžera za ljudske resurse.

U obrazovnim ustanovama stekla je iskustvo iz oblasti planiranja i programiranja vaspitno-obrazovnog rada, savjetodavnog rada sa djecom i roditeljima, te druge poslove iz oblasti obrazovanja i vaspitanja.

Član je porodice poginulog borca.

Uskoro će biti i raspisan konkurs za direktora Centra za obrazovanje odraslih Banjaluka, o čemu će odluka biti razmatrana 16. februara na sjednici Skupštine grada.

Dosadašnji direktor Aleksandar Granulić je na poziciju u Centru došao kao kadar Poligraf-a, čiji je lider Zoran Talić, bivši predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

Ostavite komentar: