Kresojević žestoko opleo po Đajiću i Ninkoviću: Izmišljaju neku “veliku pljačku”

12.04.2024. | 17:00

Upravo je njihova politička opcija stvorila dugove veće od 6 miliona maraka, a sada izmišljaju neku “veliku pljačku” i prozivaju gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji je učinio sve da se radnicima Akvane plate doprinosi i omogući liječenje.

Ovim je riječima gradski menadžer Bojan Kresojević reagovao na istupe predsjednika Skupštine grada Ljube Ninkovića i predsjednika Gradskog odbora SNSD Vlade Đajića, koji su danas ispred preduzeća Akvana održali pres konferenciju na kojoj su za stanje u ovom gradskom preduzeću optužili Stanivukovića.

– Politička opcija predsjednika Skupštine je stvorila milionske dugove, a administracija na čelu sa Draškom Stanivukovićem je našla način da izmiri dugove za doprinose i omogući liječenje zaposlenima u Akvani i članovima njihovih porodica – rekao je Kresojević za Srpskainfo.

On je istakao da je SNSD je imao namjeru da opstruiše rješavanje ovog problema, ali im to nije uspjelo.

–Zajedno sa zaposlenima smo izvršili pritisak da se na skupštini usvoji odluka o izmirenju dugovanja za doprinose – rekao je Kresojević

On se pitao o kakvoj to pljački govore Đajić i Ninković i da li oni smtraju da je uplata dugova Poreskoj upravi Republike Srpske pljačka.

– Uostalom, da li Poresku upravu RS vodi PDP ili SNSD? I otkad je plaćanje obaveza prema Poreskoj upravi pljačka – poručio je Kresojević.