Korona borba! U Banjaluci se nastavlja vakcinacija bez zakazivanja prema ovom rasporedu

Dom zdravlja Banjaluka nastavlja vakcinaciju protiv virusa korona bez zakazivanja na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma i u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma danas će se od 9.30 do 19 časova svi koji žele moći vakcinisati prvom dozom “sinofarma” i “astra zeneke”.

Za sutra je planirana vakcinacija prvom dozom vakcina “astra zeneka” i “sputnjik ve”, a u srijedu, 18. avgusta, od 11 do 19 časova vakcinama “sinofarm” i “astra zeneka”.

U četvrtak, 19. avgusta, od 14 do 19 časova planirana je vakcinacija prvom dozom vakcina “astra zeneka” i “sinovak”, zatim u petak, 20. avgusta, od 9 do 19 časova prvom dozom “astra zeneke” i “sinofarma”, te u subotu, 21. avgusta, od 9 do 15 časova prvom dozom “astra zeneke” i “sputnjika ve”.

Iz banjalučkog Doma zdravlja su istakli da se vakcinacija protiv virusa korona nastavlja i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine, na kojima je najavljen dolazak 310 građana.

Prema rasporedu rada, danas će raditi punktovi za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica, u utorak u Zalužanima, a u srijedu u Srpskim Toplicama, Karanovcu, Krupi na Vrbasu i Bočcu.

U četvrtak će raditi vakcinalni punktovi u ambulantama porodične medicine Motike i Mišin Han, a u petak u naseljima Česma, Vrbanja, Borkovići i Bronzani Majdan.

Ostavite komentar: