Konzul Nikolić u oproštajnoj posjeti

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, primio je danas u oproštajnu posjetu generalnog konzula Republike Srbije u Banjoj Luci Vladimir Nikolića.

Radojičić je zahvalio Nikoliću na na svemu što je učinio tokom svog mandata u Banjoj Luci. On je istakao da je Grad Banja Luka svoj stav prema Nikoliću iskazao kroz dodjelu jednog od najviših gradskih priznanja povodom 22. aprila.

“Nikolić je čovjek koji je naš grad itekako dobro shvatio, bio angažovan u svim sferama javnog života, te postao iskreni prijatelj Banje Luke i Republike Srpske. Želim mu svaki uspjeh u daljoj karijeri i da, sve ono što zna o Banjoj Luci, prenese u afirmativnom smislu”, kazao je gradonačelnik Radojičić.

Nakon godina službovanja u Generalnom konzulatu Srbije u Banjoj Luci, Vladimir Nikolić odlazi, naglašavajući da iz našeg grada nosi najljepše uspomene i da odlazi punog srca.

“Ja sam zadovoljan mandatom u Banjoj Luci, a moja poruka Banjalučanima je da budu svjesni da žive u gradu ugodnom za život i po mjeri čovjeka. U tom smislu, meni će Banja Luka veoma nedostajati. Tokom mandata uradili smo mnogo zajedničkih projekata i ovim putem se zahvaljujem na saradnji i gostoprimstvu. Nastojaću, kada god mi obaveze dozvole da dođem, jer je Banja Luka grad kojem ću se uvijek vraćati”, zaključio je Nikolić.

 

Izvor: Grad Banja Luka

Ostavite komentar: