Kiseonik koji se koristi u UKC-u! Obradović: Stanivukovićeve izjave neodgovorne i bolesne

Borivoje Obradović, član SNSD-a, je reagujući na izjave gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića o kiseoniku koji se koristi na Univezitetskom kliničkom centru Republike Srpske, rekao da su takve izjave ne samo neodgovorne, nego i bolesne.

“U vrijeme razbuktavanja novog talasa korone, kada se samo u UКC Republike Srpske na kiseoničkoj terapiji nalazi preko 200 pacijenata, izjaviti da se pacijentima daje tehnički kiseonik nije samo neodgovorno, već je bolesno. Šta s ovom izjavom želi da postigne Draško Stanivuković? Da li želi da ljudi odbiju liječenje kiseonikom i da se poveća broj umrlih u stilu što gore to bolje?”, rekao je Obradović.
On je, kako kaže, sve više siguran da normalnim ljudima ovdje nema mjesta, ako će se Stanivuković pitati o našim životima.
“Svakim danom sve sam više siguran da normalnim ljudima ovdje nema mjesta ukoliko kojim slučajem Stanivuković bude neko ko će se pitati o našim životima”, zaključio je Obradović.
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je danas da UKC Srpske isporučuje kiseonik koji nije medicinski, piše ATV.

Ostavite komentar: