Izmjene regulacionog plana: Odjeljenje za prostorno planiranje izlaže dva nova nacrta

Odjeljenje za prostorno planiranje obavještava javnost da će na javni uvid biti izložena dva nacrta, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nacrt izmjene dijela regulacionog plana stambenog naselja Drakulić u Banjoj Luci,kojim je obuhvaćen prostor uz ulicu Mihaila Petrovića Alasa, a odnosi se na  k.č. br. 217/3 i 217/37, k.o. Drakulić (n. p.), u ukupnoj površini od 0,14 ha  i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banjaluka, Bulevar Desanke Maksimović br. 2, prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka i prostorijama Mjesne zajednice Drakulić, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 19.10.2021. godine do 19.11.2021. godine.
Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 19.11.2021. god. svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje.
Nacrt izmjene dijela regulacionog plana za prostor između ulica Knjaza Miloša, Prote Nikole Kostića, nove trase ulice Ilije Garašanina i željezničke pruge Banjaluka – Novi Grad  (Radni naziv: Livnica),kojim je obuhvaćen prostor uz Ulicu braće Podgornika, a odnosi se na  k.č. br. 368 k.o. Banjaluka 6 (n.p.), u ukupnoj površini od 845m2 i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“, d.o.o. Banja Luka,  Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića br.101a, prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka i prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 1, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 27.10.2021. godine do 27.11.2021. godine.
Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 27.11.2021. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje.
Nacrti planova biće objavljen i na stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Ostavite komentar: