Izmjene dijela Regulacionog plana kod Medicinske elektronike: Dostavite prijedloge i sugestije na planska rješenja

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 28. aprila 2022. godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor definisan ulicama: Jovana Dučića, Pave Radana, 1. Krajiškog korpusa i Vuka Karadžića (“Sl. gl. Grada Banjaluka“ br. 18/22).

Izmjenom Plana će biti obuhvaćen prostor kod Medicinske elektronike između ulica Vuka Karadžića, Jovana Dučića i novoplanirane saobraćajnice u ukupnoj površini od 3,15 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka i prostorijama Mjesne zajednice Centar 2, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na sajtu Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Pozivaju se zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 09.06.2022. godine.

Ostavite komentar: