Izborna konferencija u Potkozarju: “Sve što je urađeno za 20 godina u Banjaluci pripada SNSD-u”

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da sve što je urađeno na području grada Banjaluka u posljednjih 20 godina pripada SNSD-u i naporima koje su ulagali i učinili ovaj grad sasvim drugačijim.

“Zašli smo u sva sela, uradili mnogo toga i namjeravamo da uradimo još mnogo toga”, rekla je novinarima Cvijanovićeva, koja je danas prisustvovala izbornoj konferenciji Mjesnog odbora SNSD-a Potkozarje.

Cvijanovićeva je rekla da je dobro da SNSD ima skupštinsku većinu u Skupštini grada Banjaluka koja razumije šta su potrebe grada.

“Nažalost, imamo gradonačelnika koji nema svijest o tome šta su potrebe grada. Gradonačelnik je iskoristio neko čudno političko vrijeme kroz razne priče i prazna obećanja koja nije čak ni počeo da realizuje, niti je u planu da realizuje”, navela je Cvijanovićeva.

Ona je poručila da SNSD želi da vrati politku u realne okvire i da građani znaju da je politika ta koja treba da izvršava svoja obećanja. Cvijanovićeva je dodala da je današnji skup u Pokozarju prilika da se sprovedu unutarstranački izbori kako bi došli do kvalitetnih mjesnih odbora.

“Ovaj događaj posebno doživljavam kao važnu činjenicu da se ovdje razgovara sa mještanima, sa građanima i sa članovima stranke”, istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je novinarima da ovaj odbor nastavlja sa mjesnim izbornim konferencijama.

“Javnosti je poznato da smo mi u SNSD učlanili više od 2 000 novih članova i time pokazujemo narodu ono što jesmo, da smo najjača državotvorna parzija koja može da nosi sve probleme u Republici Srpskoj i da sačuva Republiku Srpsku, sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom i predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović na čelu”, istakao je Đajić.

On je rekao da grad Banjaluka u ovom trenutku nema gradonačelnika i da sve što se dešava u gradsko upravi jesu dječije igre koje idu na štetu građana, djece i budućnosti grada Banjaluka.

Ostavite komentar: