Iz Gradske uprave Banjaluka poručuju: Na javnom uvidu nacrti tri regulaciona plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da su od danas, 4. maja, na javnom uvidu sljedeći dokumenti, saopšteno je iz Gradske uprave. 

Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Ada Debeljaci 5“

Ovim Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor u naselju Debeljaci, između planiranih saobraćajnica i trase pruge Sunja-Doboj, u ukupnoj površini od 13,65 hekatara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća “Industroprojekt“, a.d. Prijedor, Kralja Petra II br. 9 a, Banjaluka, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesne zajednice Debeljaci, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8 do 16 časova u periodu od 04.5. do 4.6.2021. godine.

Nacrt Regulacionog plana za prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas u ukupnoj površini od 25,16 hekatara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting “CPK“, Bulevar Desanke Maksimović br.2, prostorijama Gradske uprave, prostorijama Mjesne zajednice Borik 1, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8 do 16 časova u periodu od 4.5. do 12.5.2021. godine.

Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Drakulić

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor na dva lokaliteta u ukupnoj površini od 3,36 hektara, i to: lokalitet „A“ – prostor uz Majevičku ulicu, (u površini od 1,55 hekatara) i lokalitet „B“ -prostor uz ulicu Mlađe Đusića, (u površini od 1,81 hektar), i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća, Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ d.o.o. Banjaluka, Bulevar Desanke Maksimović br. 2, prostorijama Gradske uprave, prostorijama mjesnih zajednica Petrićevac i Rosulje, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8 do 16 časova u periodu od 4.5. 2021. godine do 12.5.2021. godine.

“Za vrijeme trajanja javnih uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u sveske koje će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili dostaviti ih u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje”, poručuju iz Gradske uprave.

Ostavite komentar: