Iz Banjaluke besplatan prevoz na festival „Exit“

Grad Banjaluka organizovaće besplatan prevoz na „Exit“, najveći muzički festival u regionu i jedan od najpoznatijih u Evropi, koji će biti održan od 4. do 7. jula u Novom Sadu.

Besplatno putovanje će biti organizovano za građane koji već posjeduju ulaznice za festival, a Grad Banjaluka je obezbijedio 10 autobusa koji će učesnike ovog festivala prevoziti do Novog Sada i nazad.

Zainteresovani, koji žele putovati na „Exit“ u Novi Sad, moraju ispuniti sljedeće uslove:

  • da imaju mjesto prebivališta na području Banjaluke;
  • posjedovanje ulaznica za „Exit“ festival koje je potrebno dostaviti na uvid prilikom dolaska u prostorije Gradske uprave i potpisivanja izjave o odgovornosti;
  • potpisana izjava odgovornosti pripremljena od strane Grada Banjaluke, koja se potpisuje u kancelariji 130 Gradske uprave.

Prilikom prijave obavezno je dostaviti sljedeće podatke:

  • ime i prezime;
  • adresu prebivališta;
  • kontakt – elektronska pošta i telefon;
  • za koje dane posjeduje ulaznice.

Prijava za putovanje se obavlja isključivo putem elektronske pošte i to na adresu javnost@banjaluka.rs.ba

Rok za prijave je 30. jun 2019. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona broj 051 244 579.

Nakon što obave prijavu, svi učesnici putovanja su dužni da dođu u kancelariju 130 Gradske uprave gdje će potpisati izjavu o odgovornosti koja je jedan od uslova za putovanje, te donijeti ulaznice na uvid.

Prednost prilikom popunjavanja mjesta za putovanje imaće oni koji posjeduju ulaznice za sva četitri dana „Exit“ festivala.

O tačnim terminim putovanja u Novi Sad i povratka u Banjaluku, svi učesnici će biti obaviješteni po okončanju procesa prijavljivanja, i to putem internet i Facebook stranica Grada Banjaluka.Ostavite komentar: