“Imali smo prohodne puteve zahvaljući Božijoj volji”: Topić odbrusio gradonačelniku Banjaluke

Građani najbolje znaju u kakvom je haosu juče bio grad. Imali smo prohodne puteve, ne zahvaljući radu gradskih službi, već Božijoj volji, suncu koje se pojavilo na nebu i temparatura je došla u plus, rekao je to šef kluba odbornika SNSD Dragoslav Topić komentarišući reakciju gradonačelnika na jučerašnju situaciju u Banjaluci.

Kazao je da i danas sporedne ulice nisu očišćene.

“Ulica u kojoj ja živim manastira Gomionice je bila u potpunom kolapsu nekih 40 minuta, gdje se grtalica čak zaglavila pa je dolazila policija, morali su stavljati lance”, naveo je on i naglasio da je put prema Donjim Kolima bio totalno neprohodan.

“Postavljam pitanje da li će se to dešavati i ubuduće. Djeca idu u školu, radnici putuju na posao i ko će odgovarati u slučaju da neko zakasni na posao zbog neočišćenog grada. Iskreno se nadam da se takva situacija neće ponoviti. Ne znamo ko je kriv i ne želimo da okrivljujemo radnike, koji rade na održavanju. Mi čak sumnjamo da gradonačelnik nije izdao nalog za čišćenje. Sve se ovdje radi pod velom tajne. Vidjećemo šta će biti u narednom periodu daćemo još jednu šansu kada je u pitanju čišćenje grada, onda ćemo imati stav”, naglasio je Topić.

Smatra da je današnja pres konferencija gradonačelnika na kojoj je on govorio o jučerašnjoj situaciji „populističko spinovanje“.

“Danas smo dobili obavještenje da gradonačelnik sa grtalicom Čistoće nije obilazio teren i građane, već neku nerođenu tetku u Bronzanom majdanu. Ako je to posao gradonačelnika onda svaka čast. Onda je mogao to raditi sa vozilom koje je ispred Gradske uprave, koje ima pogon na sve četiri točka i košta više od 100.000 KM a ne na račun građana Banjaluke”, zaključio je on, piše Srpskainfo.

Ostavite komentar: