Ilić u Ljubačevu: Za privredu treba obezbijediti sredstva u gradskom budžetu

Posjeta mjesnoj zajednici Ljubačevo i ugodan razgovor sa mještanima koji su ukazali na preostale probleme. Odmah smo definisali zajedničke inicijative i aktivnosti za naredni period, objavio je na društvenim mrežama Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

U Ljubačevo je razgovarao sa rukovodstvom i radnicima privrednog društva “Drvorez”.

“Veliko zadovoljstvo je čuti da su u fabrici zadržana sva radna mjesta, a proizvodnja neometano nastavljena i u vrijeme pandemije. Smatram da je ulaganje i pomoć privrednim subjektima neophodno, posebno sada. Nadam se da će rukovodstvo nove gradske administranicije imati sluha za privredu, te da će u te svrhe obezbijediti i određena sredstva iz planiranog budžeta”, istakao je Ilić.

Naveo je da je posebno uživao u posjeti etno selu “Ljubačke doline”. Smatra da ono zaslužuje veću promociju u samom gradu.

“U razgovoru sa Nedeljkom Brankovićem, vlasnikom i čovjekom koji je zaslužan za nevjerovatnu kolekciju izložnih eksponata, dogovoreno je da će se uputiti zajednička inicijativa prema Turističkoj organizaciji grada Banja Luka da se postavi turistička signalizacija kao neophodna infrastruktura”, zaključio je Ilić.

Ostavite komentar: