Ilić nakon što je Grad prekinuo asfaltiranje ulice: Stanivuković se sveti građanima

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je da je odluka gradonačelnika Draška Stanivukovića da spriječi asfaltiranje Ulice Koste Jarića politička osveta prema građanima Banjaluke.

“Ovo je jedinstven slučaj da je neki gradonačelnik prekinuo jedan ovakav projekat, odnosno asfaltiranje ulice koja je osnovna potreba građana ovog dijela grada i znamo koliko godina oni imaju problem sa tim. Čak je i gradonačelnik pravio pravio kampanju u toj ulici. Sada prekida ovako nešto zbog procedura koje on kao gradonačelnik može da riješi u nekoliko minuta sa nadležnim odjeljenjem”, kazao Ilić za ATV.

On ističe da Stanivuković nema želju da Banjaluka ide naprijed, ni da se u Banjaluci rješavaju osnovni problemi kao što je asfaltiranje pojedinih ulica.

“Na taj način pokazuje da je politički revanšizam i borba protiv njegove političke konkurencije uoči izbora u Savjetima Mjesnih zajednica njemu važnija nego rješavanje osnovnih problema Banjalučana”, kaže Ilić i ističe da se sjeća Stanivukovića kako je lomio asfalt i to promovisao, a sada se na funkciji gradonačelnika ovako ponaša.

“Pozivam gradsku administraciju i gradonačelnika da ove proceduralne probleme otkloni što prije i da dozvoli radnicima da nastave da rade, odnosno da građani Banjaluke dobiju asfalt ispred svojih domova”, poručuje Ilić.

Predjsednik Skupšine kaže da se politička borba ne može voditi na štetu građana.

“Mislim da političke borbe treba da vodimo na drugim mjestima, a ne na način da ćemo zaustavljati projekte. Neko je pokazao spremnost da taj projekat završi i taj problem riješi, a s druge strane imate nekoga ko isključivo radi političkog revanšizma zaustavlja ovakve stvari”, istakao je Ilić.

Ostavite komentar: