“Građanska patrola”: Banjalučani bili aktivni, prijavljivali nepravilnosti u gradu

Građani Banjaluke su i tokom januara bili veoma aktivni te putem aplikacije “Građanska patrola” prijavljivali nepravilnosti na koje su nailazili u gradu.

Kada je u pitanju broj prijava problema, ni ovog mjeseca nije bilo većih promjena i građani su najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti i oštećenja komunalne opreme na dječijim igralištima.

Takođe, dosta građana je prijavilo i nepropisno postavljene kontejnere na trotoarima što potvrđuje ispravnost posljednje akcije Gradske uprave koja podrazumijeva uklanjanje kontejnera sa svih spornih lokacija na kojima smetaju prolaznicima odnosno pješacima.

Kvarovi na javnoj rasvjeti su prijavljeni, između ostalog, u ulicama: Ilije Garašanina, Koste Jarića, Voždovačkoj, Dujka Komljenovića, Njegoševoj, Ivana Gorana Kovačića, te u naseljima Bistrica, Pavlovac i Dragočaj. Odmah po prijemu prijava, Odjeljenje za komunalne poslove je izdalo naloge za popravak kvarova, a građane mole za strpljenje, jer je prijavljeno mnogo kvarova.

Oprema je oštećena na dječijim igralištima u ulicama Rakovačkih rudara, Branka Ćopića, Dragiše Vasića i Živojina Mišića. Sve prijave su evidentirane u nadležnom odjeljenju i nedostaci će biti otklonjeni po izboru izvođača radova.

Građani su prijavili i polomljeno drvo na šetalištu kod mosta Venecija te začepljene šahtove u ulicmama Ive Andrića i Sime Matavulja.

Ostavite komentar: