Gorica Dodik objavila: Zbog velikih troškova zatvara se restoran “Agape” u “Delti”

Gorica Dodik, vlasnica dva restorana “Agape” u Banjaluci i kćerka srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, objavila je na društvenim mrežama da za tri dana zatvara restoran u šoping molu “Delta Planet”.

“Poštovani dokoni novinari, blogeri, Instagram i Youtube zvijezde, želim da vam saopštim da se 3. jula 2022. restoran “Agape” u “Delti” zatvara”, poručila je Gorica Dodik i dodala:

“Naviknuta da od svega što mi otvorimo pravite vijest dana, sedmice, pa razvučete i na koju godinu, očekujem da ćete i od ovog zatvaranja praviti spekulacije i iznositi laži i praviti senzacije, kao i do sada, ne sumnjam u vašu maštovitost. Da bi vas preduhitrila i iznijela pravu istinu, pa vi kasnije naričite i petljajte, odlučila sam da prva pišem o tome.”

Ona ističe da je jedini razlog zatvaranja objekta što od početka pandemije prihodi restorana u “Delti” ne pokrivaju njegove troškove, te da su stalnim pokrivanjem manjka u jednom trenutku ugrozili poslovanje i “Agapea” u “Boski”.

“Da više ne dolazimo u tu situaciju, odlučili smo da izađemo iz “Delte”, objasnila je Gorica Dodik.

Navela je i da je samo kirija na mjesečnom nivou iznosila 36.000 KM, ne računajući plate i ostale troškove.

“I ako mogu da zamolim sve koji planiraju da se bave ovom temom na dnevno-političkom nivou, da mi se obratite da vam dostavim relevantne podatke prije objava, pa ako već hoćete da trošite svoje ionako na pretek slobodno vrijeme, bar da iznesete istinu. Znam da bi vam to bilo jako teško i mučno, ali da pokušate bar malo, možda vam se svidi. Stojim vam na raspolaganju”, zaključila je Gorica Dodik u objavi na svom Tviter profilu.

Ostavite komentar: