FOTO – Više gradskih poslovnih prostora ponuđeno u zakup

BANJALUKA – Pod povoljnim uslovima u zakup je ponuđeno više atraktivnih gradskih poslovnih prostora, zainteresovani zakupci imaju još samo tri dana za podnošenje prijava.

Uz popularni „Staklenac“, jedan od najatraktivnijih poslovnih prostora u gradskom vlasništvu, i javno sklonište u kojem se svojevremeno nalazio poznati klub „Pećina“ ponovo je ponuđen na dugoročno iznajmljivanje, saopšteno je iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Prema uslovima oglasa, „Staklenac“, koji je Grad preuzeo u procesu tekućeg restrukturisanja „Akvane“, ponuđen je u zakup na neodređeno vrijeme, po početnoj cijeni od 14,59 KM po kvadratnom metru. Kako je predviđeno, u ovom prostoru u Parku „Petar Kočić“, u strogom centru grada, moguće je obavljati isključivo ugostiteljsku djelatnost, a površina prostora predviđenog za iznajmljivanje iznosi 308 kvadratnih metara. Za iznajmljivanje su ponuđeni suteren, podrumske prostorije i pripadajuća velika ljetnja terasa.

Javno sklonište / nekadašnji restoran “Pećina”

I nekadašnji restoran „Pećina“ daje se u zakup pod povoljnim uslovima, ukupne povšrine 456,07 kvadrata, po početnoj zakupnini od 2,90 KM po kvadratnom metru.

Za tzv. okruglu prodavnicu u neposrednoj blizini Ferhadije (Ulica kralja Petra I Karađorđevića broj 46), takođe se traži zakupac, a kako je navedeno u oglasu – na ponudi je 66 kvadrata, početne zakupnine 16,50 KM po m2. Budući zakupac u ovom prostoru može organizovati uslužnu i trgovinsku djelatnost.

Okrugla prodavnica

Istim oglasom, u zakup su ponuđena još dva poslovna prostora, i to jedan manji preko puta tvrđave Kastel (Ulica Teodora Kolokotronisa broj 12, poslovni prostor broj 17) i veći prostor u Aleji Svetog Save broj 18 (u blizini Narodnog pozorišta).

Učesnik na oglasu može biti svako fizičko i pravno lice, osim lica koja nisu u cijelosti izmirila obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema Gradu.

Potrebna dokumentacija se dostvlja u zatvorenoj koverti na protokol Gradske uprave Grada Banje Luke, kancelarija 14, za svaki poslovni prostor, sa obaveznom naznakom na koverti.

Kompletan oglas, koji je otvoren do 20. februara, možete pogledati OVDJE.

 Ostavite komentar: