FOTO: Stanivukovići ugostili korisnike javne kuhinje

Često u javnosti pominjana kuća u banjalučkom naselju Petrićevac, porodice narodnog poslanika Draška Stanivukovića, juče je postala i domom šezdesetak korisnika dnevnog centra i javne kuhinje “Mozaik prijateljstva”.

– Ovih dana smo dobili jedan poziv u koji ni sami nismo vjerovali. Na tren nismo znali da li je san ili java. I ni sada kada o ovome pišemo još uvjek ne vjerujemo šta nam se to dogodilo. To je bio poziv od strane porodice Stanivuković sa molbom da ih posjetimo u njihovoj porodičnoj kući na koju svi prolaznici gledaju kao na velelepno izdanje. Ali porodica je insistirala da ugosti stare osobe u svom domu i da nas počaste družeći se sa nama – piše na društvenim mrežama “Mozaika prijateljstva”.

Ručak je organizovan na poziv porodice Stanivuković, a za više informacija smo pitali i poslanika koji je inicirao ovaj ručak.

– Mnogo je stvari koje i dođu i ne dođu u javnost, ali ovo ne smatram ničim spektakularnim, već potezom koji bi trebao biti naša svakodnevica – kratko je komentarisao Stanivuković.

Koliko puta san postane java pitamo se mi?!Mnogi ljudi se često pitaju zašto stalno objavljujemo razne objave, pa i…

Publiée par Mozaik Prijateljstva sur Mardi 15 octobre 2019

 

Izvor:(SrpskaInfo)Ostavite komentar: