FOTO: Stanivukovići ugostili korisnike javne kuhinje

Često u javnosti pominjana kuća u banjalučkom naselju Petrićevac, porodice narodnog poslanika Draška Stanivukovića, juče je postala i domom šezdesetak korisnika dnevnog centra i javne kuhinje “Mozaik prijateljstva”.

– Ovih dana smo dobili jedan poziv u koji ni sami nismo vjerovali. Na tren nismo znali da li je san ili java. I ni sada kada o ovome pišemo još uvjek ne vjerujemo šta nam se to dogodilo. To je bio poziv od strane porodice Stanivuković sa molbom da ih posjetimo u njihovoj porodičnoj kući na koju svi prolaznici gledaju kao na velelepno izdanje. Ali porodica je insistirala da ugosti stare osobe u svom domu i da nas počaste družeći se sa nama – piše na društvenim mrežama “Mozaika prijateljstva”.

Ručak je organizovan na poziv porodice Stanivuković, a za više informacija smo pitali i poslanika koji je inicirao ovaj ručak.

– Mnogo je stvari koje i dođu i ne dođu u javnost, ali ovo ne smatram ničim spektakularnim, već potezom koji bi trebao biti naša svakodnevica – kratko je komentarisao Stanivuković.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=765822047171973&id=253704058383777

 

Izvor:(SrpskaInfo)Ostavite komentar: