FOTO – Banjaluka u prazničnom izdanju

Centar Banjaluke okićen je u povodu novogodišnjih praznika. Svjetleći ukrasi postavljeni su duž centralne gradske ulice te na Trgu Krajine, u Parku Petar Kočić te na kružnim tokovima i mostovima.

Kako je ranije rečeno iz Odjeljenja za komunalne poslove, nabavljen je novi nakit, među kojim su i ukrasne kugle te velika svijetleća slova sa porukom “Srećna Nova godina”. I ove godine, Gospodsku ulicu krasi zvjezdano nebo sa hiljadu lampica, a u Parku je najavljena velika instalacija.

Fotografije koje je objavila Gradska uprava grada Banjaluka, pokazuju da će ove svijetleće dekoracije biti idealna kulisa za selfije.

Na Trgu Krajine postavljena je velika jelka, a od 7. decembra Banjalučane i posjetioce ovog grada dočekaće novi turistički sadržaji u okviru manifestacije “Zimska varoš” uz prigodan kulturno-umjetnički program, poznate ugostiteljske brendove i zimske zanimacije, uključujući klizalište za najmlađe.

Banjaluka će u novu 2020. godinu ući uz nastupe Crvene jabuke i Jelene Tomašević, 30. decembra nastupit će Marija Šerifović, a 1. januara Aleksandra Prijović.

 

Izvor:(Klix.ba)

 Ostavite komentar: