Eko-toplane Banjaluka dobile međunarodne sertifikate

Nakon višemjesečnih priprema i edukacije tima za implementaciju standarda, Eko-toplane Banjaluka su dobile sertifikate sistema menadžmenta prema međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

Uručenju sertifikata prethodio je audit, koji je obavila sertifikacijska kuća TÜV Thüringen.

Uspostavljanjem menadžment sistema upravljanja kvalitetom, životnom sredinom, bezbjednošću i zdravljem na radu, prema međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018, Eko-toplane su u tehnološkom, kadrovskom, organizacionom, ekološkom i bezbjednosnom pogledu uskladile svoj sistem upravljanja sa najvišim svjetskim standardima.

Menadžment ovog privrednog društva u cilju ostvarivanja osnovnih funkcija postavlja strateška opredjeljenja za povećanje energetske efikasnosti, očuvanje kvaliteta životne sredine i bezbjednosti na radu, racionalnu potrošnju toplotne energije i smanjenje troškova poslovanja, saopšteno je iz Eko-toplane.

– Na ovaj način još jednom su Eko-toplane Banjalkuka potvrdile svoju opredijeljenost za očuvanje životne sredine i racionalnu potrošnju energije. Unapređenjem poslovanja, zadovoljavajući sve svjetske norme, osiguravamo viši nivo, trajnost i ujednačenost kvaliteta usluge, što potvrđuje našu usmjerenost ka zadovoljnom korisniku – navodi se u saopštenju.

U cilju ostvarivanja osnovnih funkcija, rukovodstvo Eko-toplane je uspostavilo politike kvaliteta, životne sredine i bezbjednosti na radu, koje odgovaraju viziji i misiji preduzeća.

 

Izvor:(RTRS)Ostavite komentar: