Drama u Gospodskoj! Policija intervenisala zbog uličnih muzičara, Banjalučani ogorčeni FOTO

Reakcije Banjalučana na policijsku represiju prema uličnim muzičarima, koja se sinoć dogodila u Gospodskoj ulici, ne prestaju.

Prema objavljenim fotografijama, više policajaca koji su se u strogu pješačku zonu dovezli službenim vozilom i maricom pod rotacijama, opkolilo je u večernjim časovima troje uličnih svirača, dvije djevojke i mladića, ali razlog i epilog svega ostao je nepoznat. Dok građani vide isključivo troje uličnih svirača i veći broj policajaca, iz Policijske uprave Banjaluka stiže drugačija “slika” cijele priče.

Kakva god istina bila, ovo je još jedna akcija policije koja je zbog svoje represije produbila jaz između građana i policije u Banjaluci.

Za Srpskainfo je potvrđeno da je intervencija policije uslijedila nakon remećenja “noćnog odmora”.

“Policijski službenici su intervenisali sinoć oko 23.10 časova u Gospodskoj ulici gdje se okupio veći broj građana koji su puštali muziku na razglasu i tako narušili noćni odmor. Nakon upozorenja, građani su se mirno razišli”, naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka, a građani ne kriju ogorčenje.

 

Stvarno? Jel realno? Marica i patrola na dve djevojke i momka koji pjevaju iza 22h u gospodskoj? Jesmo tako nisko pali?…

Objavljuje Vladan X UbiparipSrijeda, 13. siječnja 2021.

“Stvarno? Jel realno? Marica i patrola na dvije djevojke i momka koji pjevaju iza 22h u Gospodskoj? Jesmo tako nisko pali? Ne znam ko su muzičari, ako ih znate, javite se, ja ću platiti kaznu i nek i sutra sviraju i pjevaju, i ako “sprovoditelji zakona” dođu i sutra, i sutra ću platiti!”, jedan je od komentara ogorčenih Banjalučana.

Ni drugi komentari nisu bili ništa blaži.

Kafane pune. Tržni centri krcati. Privatne žurke na sve strane. Ali jedina realna opasnost su klinci sa notnim stalcima u Gospodskoj ulici.
Sram vas bilo!
Silo!

Objavljuje Ninoslav Tiki DobrijevićSrijeda, 13. siječnja 2021.

“Kafane pune. Tržni centri krcati. Privatne žurke na sve strane. Ali jedina realna opasnost su klinci sa notnim stalcima u Gospodskoj ulici. Sram vas bilo! Silo!”, komentarisao je jedan od Banjalučana.Ostavite komentar: