“Draganeee”! Specijalni gost turnira u Zalužanima: Legendarni trener dolazi u Banjaluku VIDEO

11.07.2024. | 07:12

Legendarni trener lokalnih seoskih klubova iz srpske “beton lige” Svetislav Stevanović, poznatiji pod nadimkom “limeni” dolazi u Zalužane. “Limeni” će biti specijalni gost turnira u malom fudbalu i drugim sportovima, koji će se 22. jula održati na igralištu Osnovne škole “Jovan Dučić” u ovom banjalučkom naselju.

Sportska takmičenja organizuju se već četvrtu godinu zaredom, a povodom rođendana lokalnog udruženja građana “Zalužani”. Pored fudbala najmlađi stanovnici ovog naselja moći će da se takmiče u basketu, stonom tenisu i sklekovima.

Pored sportskih takmičenja organizator turnira i predsjednik udruženja Vladimir Milanović svoje sugrađane poziva i na druženje sa specijalnim gostom, legendarnim trenerom “Limenim”.

“Svake godine imamo nešto novo, ovaj put u goste nam dolazi Limeni naš poznati trener, a svi koji dođu moći će se družiti i fotografisati sa njim. Biće odlično”, ističe Vladimir Milanović za BL portal.

Vladimir je dobitnik ovogodišnje nagrade “Banjaluka mladima” dodjeljene povodom Dana Grada, a do sada je organizovao više akcija u svom naselju. Rezultat su nove tribine i tereni na školskom igralištu, mural Novaka Đokovića, uređeno šetalište kraj Vrbasa i znatno čistije naselje.

Srđan Banović, BL portal