Dovezete se, naručite i za tri minuta je spremna: Banjaluka dobija prvi pizza drive

Rado biste pojeli picu, ali, onako, na brzinu i usput? Od idućeg četvrtka, to ćete moći na prvom banjalučkom pizza drive-u. Mašine startuju u ponedjeljak i taman će se do zvaničnog otvaranja ustabiliti, otkrio je, premijerno za BL portal, vlasnik prvog pizza drive-a u gradu, Mišo Vujičić.

Objekat je smješten u blizini tržnog centra Merkator, na Nestro pumpi, a do zvaničnog otvaranja, Mišo će Banjalučane počastiti besplatnom picom.

“Mašina proizvodi picu. Na staklu mašine može se vidjeti kako mijesi brašno i pravi tijesto, a zatim se stavljaju prilozi koje ste izabrali. Takođe, može se vidjeti i kako se peče, a spremna je za tri minuta“, objašnjava Mišo.

Što se tiče veličine, ova brza pica je, otprlike, koliko i ona koju zovemo “srednja” – prečnik joj je 29 centimetara i teška je 350 grama.
,,Cijena pice je sedam maraka. U ponudi ćemo imati četiri vrste – od kaprićoze, pice sa četiri vrste sira do one sa pilećom šunkom i sa kulenom“, napominje vlasnik.

Na ideju je došao putujući Italijom. Tamo je prvi put ugledao ovakav aparat, a ukus pice ga je oduševio.

,,Vidio sam ko proizvodi aparat, kontaktirao prozvođača i odlučio sam da to uvezem kod nas. Tako nešto još ne postoji u regionu. Ovo će biti prvi pizza drive u Banjaluci, ali radićemo još jedan na zapadnom tranzitu. U planu je i Gradiška, za početak, pa ćemo za dalje vidjeti“, otkriva nam Mišo Vujičić.

Željka Pavlović, BL portal

Ostavite komentar: