Dom zdravlja Banjaluka: Novo radno vrijeme ARI ambulanti Starčevica 1 i Paprikovac

Iz JZU “Dom zdravlja” Banjaluka obavještavaju sugrađane o novom radnom vremenu ambulanti za respiratorne infekcije (ARI) u mjesnim zajednicama Starčevica i Paprikovac.

Kako su saopštili, u ARI ambulanti Starčevica 1, koja se nalazi u Ulici Jug Bogdana 66 (prostor u kojem su se pružale laboratorijske usluge) radi se u dvije smjene od osam do 18 časova, svakim radnim danom. Dezinfekcija prostora se vrši u periodu od 12 do 14 časova. Kontakt telefon ARI Stračevica 1 je: 051/433-731.

Kako prenosi Grad Banjaluka u ovoj ambulanti zbrinjavaju se pacijenti iz mjesnih zajednica: Obilićevo, Starčevica 1, Starčevica 2, Vrbanja i Srpske Toplice.

Radno vrijeme ARI ambulante Paprikovac je od osam sati do 14 časova za pacijente sa akutnim respiratornim infekcijama svakim radnim danom, uz pauzu za dezinfekciju prostora od 11 do 11.30 časova. Ambulanta se nalazi u Ulici Ranka Šipke 80 c. Kontakt telefon ARI ambulante Paprikovac: 051/304-430.

U ovoj ambulanti zbrinjavaju se pacijenti iz mjesnih zajednica: Lauš, Petrićevac, Paprikovac, Motike, Bronzani Majdan, Borkovići i Goleši.

U obje ambulante, lica sa simptomima akutne respiratorne infekcije svoj pregled zakazuju putem timova porodične medicine.

Ostavite komentar: