Dođite u Park “Petar Kočić”: Četvrti “Ponosni sajam” danas u Banjaluci

Fondacija “Za porodicu” u saradnji sa Gradom organizuje četvrti po redu “Ponosni sajam”, koji će i zvanično biti otvoren danas u Parku “Petar Kočić” sa početkom od 10.00 časova.

“Zbog pozitivnih reakcija, Fondacija ‘Za porodicu’ u saradnji sa Gradom Banja Luka organizuje četvrti ‘Ponosni sajam’ koji će biti održan u Parku „Petar Kočić“ danas i u nedjelju, odnosno 3. i 4. juna u periodu od 10.00 do 20.00 časova. Na sajmu će biti  izloženo cvijeće, proizvodi od meda, zdrava hrana, ručni radovi, prirodna kozmetika i još mnogo toga”, navedeno je u saoštenju organizatora.

Poručuju kako u cilju ekonomskog osnaživanja porodica sa troje i više djece koje se bave proizvodnjom roba i usluga, organizuje se promocija i prodaja putem aplikacije “Za porodicu”.

Pored toga, navode kako Fondacija u okviru programa obilježavanja Međunarodnog dana porodice 15. maja, već tri godine uzastopno organizuje sajmove na platou ispred Krajiške kuće.

“Upravo ovakvi sajmovi izazovu veliko interesovanje naših sugrađana, a porodice proizvođači imaju priliku da pokažu šarolikost svojih proizvoda. Grad Banja Luka, pored toga što je partner Fondacije ‘Za porodicu’, je i grad koji je prijatelj porodice”, navode u saopštenju.

Ostavite komentar: