Do kraja mjeseca gotovi radovi: Asfalt za mještane XXI kuljanske ulice

Mještani XXI kuljanske ulice dobiće asfalt u dužini od 250 metara, a iz gradskog budžeta za ove radove biće izdvojeno oko 30.000 KM.

Ovu ulicu obišli su gradski menadžer Bojan Kresojević i ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za saobraćaj i puteve Slavko Davidović.

Kako je kazao Kresojević, mještani ove ulice, nažalost, na asfalt su čekali sve do sada, te izrazio nadu da će njihovi problemi ovom modernizacijom puta biti bar djelimično umanjeni.

– Sada kada su velike vrućine, možemo da vidimo da pri svakom prolasku auta se diže velika prašina. Koliko sve ovo znači građanima, vidimo i po tome što su se okupili u velikom broju i da su zaista srećni što konačno dobijaju novi asfalt – rekao je Kresojević.

Iako su budžetom smanjena sredstva za finansiranje saobraćajne i komunalne infrastrukture, Kresojević ističe da je ocijenjeno da su među prioritetnim za rješavanje ovakvi uslovi u kojima su živjeli mještani XXI kuljanske ulice.

Mještani ove ulice ističu da su imali dosta problema zbog neasfaltirane ulice, jer kada su vrućine diže se prašina, a kada pada kiša – pravi se blato. Zato su poručili da im mnogo znači svako infrastrukturno napredovanje naselja u kojem je sve više djece, porodica i novih kuća.

Radovi u XXI kuljanskoj ulici trebalo da budu okončani za desetak dana.

 

 

Ostavite komentar: