Dječija Nova godina obradovala najmlađe Banjalučane

U Banjaluci je organizovana i tradicionalna dječija Nova godina. Doček je upriličen, kao i ranijih godina, uz Djeda Mraza, svečano odbrojavanje i puštanjem stotinu šarenih balona.

Graja, osmijesi, sreća i pjesma odjekivali su banjalučkim Trgom Krajine. Mališani su uživali u raznim nastupima i predstavama koje su organizovane. Najljepše doba godine za dječicu donosi i brojne poklone onima koji su bili poslušni.

Gradonačelnik Banjaluke poželio je najmlađima srećno i mirno djetinjstvo, te da im vlasti obezbijede dobre škole i vrtiće, kao i dobre uslove za život.

– Mališanima možemo poželjeti sve najbolje. Evo, oni su tu danas na nekim dječijim predstavama. Mi za iduću godinu radimo preko 600 mjesta u vrtićima. To je veoma važno za roditelje da se liste čekanja skrate – istakao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Posljednjeg dana stare godine, tačno u podne, mališani su obilježili dječiju novu godinu. Uz dječiju predstavu, ples i igru, najmlađi sugrađani su proslavili dolazak nove 2020. godine. #banjaluka

Publiée par Grad Banja Luka sur Mardi 31 décembre 2019

 

Banjalučani i turisti imaju priliku da posjete “Zimsku varoš” na Trgu Krajine, koja nudi bogat turistički i gastronomski sadržaj, kao i dječiji program uz veliko klizalište.

 

Izvor:(RTRS)

 Ostavite komentar: