Đajić poručio: Beograđani, pazite na izborima, da vam se ne desi kao što se desilo u Banjaluci

05.12.2023. | 16:42

Presrećan sam što smo danas u ustanovi u kojoj sam bio i na specijalizaciji, izjavio je generalni direktor UKC Republike Srpske Vlado Đajić tokom posjete Kliničkom centru Srbije.

Ističe da su došli u Beograd da se zahvale zdravstvenim radnicima Srbije, rukovodstvu Srbije, a i predsjedniku Aleksandru Vučiću, za sve što su uradili za zdravstveni sistem i stanovnike Republike Srpske.

“A uradili su puno, u podršci, u donacijama, u edukaciji naših zdravstvenih radnika i u liječenju naših pacijenata i primajući najkompleksnije zdravstvene slučajeve iz Republike Srpske. Došli smo i da iskažemo svoje povjerenje u rukovodstvo Republike Srbije na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem, koji vodi Srbiju u dobrom smjeru jer dobra i stabilna Srbija znači i stabilnost Republike Srpske”, objavio je Đajić na Fejsbuku.

“I jedno veliko hvala svim kolegama koji su danas bili sa nama ovdje sa svih Klinika sa kojima imamo izvanrednu saradnju i koji učestvuju u edukaciji naših zdravstvenih radnika i u liječenju naših pacijenata. Imamo i jednu poruku za sve građane Beograda, grada kojeg volimo, da dobro paze na slijedećim izborima da izaberu stručne, kvalifikovane i ozbiljne osobe, da im se ne desi kao što se desilo u Banjaluci”, poručio je Đajić koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka.