Đajić ispred Gradske uprave: Kome je sve Stanivuković poklonio besplatne parking karte FOTO/VIDEO

Svojoj djevojci, ocu bivše djevojke, svom frizeru i saradnicama, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković podijelio je nezakonito besplatne godišnje karte za parking, poručio je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić na konferenciji za medije koju je ispred Gradske uprave održao sa predsjednikom banjalučke Skupštine Ljubom Ninkovićem.

“Krajnje vrijeme je da narod sazna šta Draško radi. Osobama koje ne zaslužuju dao je besplatne godišnje karte za parking koje su namijenjene posebnim kategorijama građana”, tvrdi Đajić.

Na njegovom spisku “dobitnika” tako su se našle Stanivukovićeva djevojka Andrea, otac njegove bivše djevojke Ivane Maslarić, supruga funkcionera PDP-a Igora Crnatka, otac njegove saradnice Nikolije Mušić.

“Besplatne godišnje karte podijelio je i svojim sradnicama u kabinetu, Olgi, Jovani, Milici i Tanji, od kojih ga je jedna jahala, vidjeli ste taj snimak. Samo smo to došli da pitamo Draška Stanivukovića”, rekao je Đajić, koji je na spisak stavio i Stanivukovićevog frizera Marinka.

Upravo je to, tvrdi Đajić, razlog što je juče prekinuta sjednica banjalučke Skupštine.

“Dok on ne objavi spisak ljudi koji su dobili besplatne karte, neće biti sjednice”, poručio je on.

Istog mišljenja je i predsjednik Skupštine Ljubo Ninković.

“Imamo informaciju da je podijelio oko 200 besplatnih karata, nezakonito. Dok god ne objavi spisak nećemo da održimo sjednicu”, tvrdi Ninković.

Za kraj je poručio da građani Banjaluke moraju znati na koji se način troši novac iz budžeta.

 

Ostavite komentar: