Đajić ispratio aktiviste: Mladi SNSD otputovali na ljetovanje u Grčku

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić poručio je danas da su mladi snaga i budućnost Republike Srpske i da im se mora pridavati poseban značaj.
Đajić je naveo da je Aktiv mladih snaga i budućnost SNSD-a.

“Mladima se mora pridavati poseban značaj jer su naša budućnost. Mi za njih danas stvaramo kako bi oni mogli tim putem nastaviti, sigurni da u Srpskoj ima mjesta i uslova za njih”, rekao je Đajić.

On je naveo da je kao direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske do sada zaposlio 1.200 mladih doktora i medicinskih tehničara.

Članovi Aktiva mladih Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka danas su otputovali na grčko ostrvo Evija, gdje će boraviti sedam dana, a ljetovanje im je omogućio predsjednik ovog odbora, koji ih je danas ispratio na put.

Predsjednik Aktiva mladih Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Nemanja Babić zahvalio se Đajiću, koji je, kako kaže, mladima najviše posvećen, pogotovo u oblasti obrazovanja i zapošljavanja, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

“Srećan sam što imamo priliku i da se odmorimo, družimo i još bolje upoznamo. Politike SNSD-a uvijek će biti usmjerene ka mladima. Broj članova našeg Aktiva govori o tome da su mladi to prepoznali i da u SNSD-u vide budućnost”, rekao je Babić.

U Grčku je otputovalo 210 članova Aktiva mladih, a prije nekoliko mjeseci mladi SNSD-a posjetili su i Budimpeštu.

Ostavite komentar: