Dan za zauvijek! Mladost i ljepota maturanata dvije škole oduševili Banjaluku VIDEO

Ljepota, mladost i sreća ispunili su glavnu ulicu Banjaluke, kada su se maturanti Srednjoškolskog centra “Gemit-Apeiron” i Katoličkog školskog centra okupili obučeni u najljepše elegantne haljine i odijela u parku Petar Kočić, te svečanim defileom uljepšali večerašnji dan.

Nina Kovačević, maturant Srednjoškolskog centra “Gemit-Apeiron” istakla je za “Nezavisne novine” da se danas osjeća predivno.

“Nisam se dugo spremala za maturu, ali izgled haljine sam zamislila prije pola godine”, rekla je ona sa osmijehom na licu, te dodala da večeras očekuje dobar provod.

“Sada sam stomatološki tehničar i planiram odmah da se zaposlim”, istakla je ona, navodeći da ne planira odlazak u inostranstvo.

Nađa Dubravac, maturant Srednjoškolskog centra “Gemit-Apeiron”, potvrdila je da se danas osjeća fantastično.

“Plan mi je da se zaposlim”, rekla je ona.

Marijo Tomarica, maturant Katoličkog školskog centra, istakao je da na današnji dan zatvara jednu stranicu života i otvara novu.

“Planiram da studiram”, rekao je on.

Lana Lovrić, maturant Katoličkog školskog centra, rekla je, sa suzama u očima, da joj je iskreno žao što završava školu i što se rastaje od svojih drugara.

“Nisam se radovala kraju školske godine, imam osjećaj da su nam oduzete dvije školske godine zbog pandemije virusa korona”, navela je ona tužno, te dodala da će ovom proslavom nadoknaditi sve.

“Plan mi je da studiram kriminalistiku u Novom Sadu”, rekla je ona.

Nakon defilea maturanti Katoličkog školskog centra su nastavili proslavu u hotelu ” Courtyard by Marriott”, dok su maturanti Srednjoškolskog centra “Gemit-Apeiron” slavili u hotelu “Bosna”.

Sutra će se u centru grada okupiti maturanti Ekonomske i Poljoprivredne škole u 19 časova.

Ostavite komentar: