Čudić tvrdi: Amandmani skupštinske većine neće Banjaluku ostaviti nepokošenu ili u mraku

Potpredsjednik banjalučke Skupštine grada Saša Čudić rekao je da amandmani koje je predložila skupštinska većina neće Banjaluku ostaviti nepokošenu, u mraku ili sa rupama na ulici, nego da su nastali s ciljem da se pomogne onima koji su najviše pogođeni pandemijom virusa korona.

Čudić je naveo da je amandman koji se odnosi na pomoć Udruženju “Horeka” donesen kako bi se pomoglo svim ugostiteljima u Banjaluci, a ne samo članovima ovog udruženja.
On je rekao i da nije saglasan sa idejom gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da novi gradski park treba da zauzme prostor kod Univerzitetskog kampusa.
“Smatram da Banjaluci treba zelenila, ali mislim da taj prostor treba iskoristiti da se tu napravi srednjoškolski centar, te da za one srednje škole koje nemaju svoje prostorije, trajno riješi taj problem”, rekao je Čudić novinarima na skupštinskoj pauzi, koja je u toku.
On je izrazio zadovoljstvo što je sjednica Skupštine ušla u demokratsku diskusiju, te da je plan da se danas završe dvije tačke o Prijedlogu budžeta i njegovom izvršenju, a da nakon glasanja o njima rad bude nastavljen u ponedjeljak, 5. aprila.

Ostavite komentar: