Crnadak poručio: Podržavamo proteste u Banjaluci, vrijeme da se pokaže nezadovoljstvo

Potpredsjednik PDP Igor Crnadak podržava najavljene proteste i kaže da je vrijeme da se konačno ogromno nezadovoljstvo naroda u Republici Srpskoj ispolji i da SNSD dobije jasnu poruku da je dosta i da treba da se sklone.

Crnadak kaže da se nakupilo previše toga, da narod ne može više da gleda kako se halapljivo grabi i krade, kako su napravljeni porodično-kriminalni karteli koji kradu na javnim nabavkama i kako se čak i srednji nivo funkcionera u Republici Srpskoj brutalno obogatio.

“SNSD, pored toga što je potpuno okupirao RTRS, hoće da ugasi svaki opozicioni medijski glas, da onesposobi RTV BN, kao najveći slobodni medij i zato im se mora reći da nećemo dozvoliti medijski mrak u Republici Srpskoj”, ističe Crnadak.

„Zaustavmo gašenje televizija, mrak i blokadu Skupštine“ Stanivuković uz Vukanovića na protestu u Banjaluci

Pored toga, kaže on, SNSD je blokirao Banjaluku i njen budžet, kako bi ispunio obećanje Milorada Dodika da će se osvetiti i kazniti Banjaluku što je glasala za PDP i opoziciju.

“Zato je obaveza svih nas da više ne ćutimo, da drugog oktobra budemo zajedno i da poručimu Dodiku i SNSD da ne može više ovako”, kaže Crnadak.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović najavio je proteste na Trgu Krajine drugog oktobra što je podržao i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

 

 

Ostavite komentar: