“Cilj nam je da Banjaluku uvedemo u miran kraj godine”: Ilić očekuje realokacije sredstava

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić očekuje da na predstojećoj sjednici gradskog parlamenta gradonačelnik Draško Stanivuković predloži realokacije određenih sredstava u gradskom budžetu kako bi se riješili tekući komunalni problemi.

Ilić je naveo da će se u ponedjeljak, 29. novembra, sastati skupštinski Kolegijum za sazivanje 10. redovne sjednice, na čijem dnevnom redu će se naći i rebalans budžeta za ovu godinu.

“To je dokument koji već neko vrijeme čekamo, a na samoj sjednici očekujem i realokacije koje će predložiti gradonačelnik kako bi se riješili i otklonili tekući problemi u gradu”, rekao je Srni Ilić.

On smatra da je takvo nešto jako važno u ovom momentu, s obzirom na to da je čuo da će grad imati određene probleme sa zimskom službom.

Ilić je demantovao i navode da je želja skupštinske većine da opstruiše rješavanje ovih problema u funkcionisanju grada.

“Cilj nam je da prijedloge za realokaciju usvojimo i da Banjaluku uvedemo u miran kraj godine, bez tekućih komunalnih problema, jer Banjaluka ima dovoljno novca da ti problemi budu riješeni”, rekao je Ilić.

Ostavite komentar: