Centar Banjaluke zatrpan smećem nakon koncerta Lepe Brene

Građani Banjaluke izrazili su nezadovoljstvo zbog smeća kojim je, nakon finala nagradne igre Banjalučke pivare i nastupa regionalne folk zvijezde Lepe Brene, Trg Krajine osvanuo zatrpan.

Banjalučani koji su krenuli u nedjeljnu šetnju zatekli su ogromnu količinu smeća u centru grada.

“Gledaš i ne vjeruješ. Hoće li organizatori dobiti kakve kazne za ovo? Hoće li fabrika laži pisati o haosu koji je ostavljen nakon Brene? Na današnji dan je održan veliki skup Pravda za Davida i nakon skupa smo svi mi zajedno odmah očistili. Tako smo i ove godine u martu mjesecu očistili dio obale Vrbasa gdje je tijelo ubijenog momka pronađeno pa smo nakon toga tu posadili cvijeće. Da bi nakon toga komunalna policija sve to što smo uradili počupala i pobacala. E ‘moj’ grade…”, jedan je od brojnih komentara negodovanja.

Podsjećamo, sinoć je na Trgu Krajine u Banjaluci održano finale nagradne igre “10 ‘ladnih Nektara” na kojem su izvučeni dobitnici tri Porsche automobila. Nakon toga je upriličen koncert Lepe Brene koja je otpjevala neke od najvećih hitova u svojoj karijeri i svojim fanovima u Banjaluci poklonila večer za pamćenje.

 

Izvor:(Klix.ba)

Ostavite komentar: