Bolje grijanje jedan od prioriteta Grada: Kresojević će predložiti rekonstrukciju toplovodne mreže

Grad Banja Luka uradio je sve po pitanju boljeg grijanja u gradu, te je rješavanje ovog problema gradska administracija postavila kao jedan od osnovnih prioriteta, poručio je gradski menadžer, Bojan Kresojević.

On je naglasio da će već na narednom kolegijumu Skupštine Grada kao jednu od tačaka predložiti upravo Odluku koja se odnosi na rekonstrukciju toplovodne mreže.

“Po pitanju grijanja, mi smo već ranije izradili studiju koja jasno pokazuje šta je to prioritetno kada je u pitanju rekonstrukcija mreže, kao i upravljanje sistemom, a sve kako bi efikasnost bila veća. Mi smo još prvog juna Skupštini Grada predložili da usvoje tu odluku, da se ide u rekonstrukciju toplovodne mreže, ali oni do dana današnjeg tu odluku nisu prihvatili. Mi ćemo već na narednom kolegijumu predložiti ponovo ovu odluku, jer naši sugrađani zaslužuju bolje grijanje”, poručio je on, saopšteno je iz Gradske uprave.

Dodao je da Banja Luka i njeni građani ne zaslužuju loše grijanje, ta da od ove ideje gradska administracija neće odustati.

“Mi ćemo i dalje da budemo prokativni, uporni, baš onakvi kakvi smo i bili kada je u pitanju ograničenje cijene peleta”, podjsetio je gradski menadžer.

Ostavite komentar: