‘Biramo najuređenije’: Prijavite najljepše dvorište i osvojite vrijedne nagrade!

Još samo dva dana dijeli nas do zaključenja takmičenja za najuređenije kutke, u okviru akcije Gradske uprave sa već „punoljetnom“ tradicijom. Prijave za akciju „Biramo najuređenije“ u kojoj se već 18. godinu zaredom biraju najuređenija dvorišta i balkoni, mogu se dostaviti do petka, 5. juna.

Usljed epidemije, pravila konkursa su izmijenjena u odnosu na ranije godine, te se prijave mogu dostaviti isključivo „onlajn“. Prema novim propozicijama, naši sugrađani, koji žele da se takmiče, potrebno je da na adresu elektronske pošte: javnost@banjaluka.rs.ba pošalju prijavu koja mora da sadržava naziv lica/organizacije koje se prijavljuje, adresu i kontakt telefon, te 10 odabranih fotografija svog dvorišta, kruga ili balkona.

Takmičenje je organizovano u četiri kategorije – najuređenije privatno dvorište, najuređenije dvorište stambenih zgrada, najuređeniji krug poslovnih subjekata, organizacija i javnih ustanova, te najuređeniji balkon. Po zaključenju prijava, odnosno 5. juna ove godine, specijalizovana komisija Gradske uprave, koji čine stručnjaci za hortikulturu, odabraće pet najuređenijih dvorišta, a pobjednike će izabrati sami građani – glasanjem putem oficijelne fejsbuk stranice Grada Banje Luke.

 Ostavite komentar: