Bilčar: Proljetna akcija čišćenja i uređenja grada naišla na veliki odziv građana

BANJA LUKA – Više od 115 tona krupnog otpada prikupljeno je u prvoj sedmici provođenja proljetne akcije čišćenja i uređenja grada, saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

– Ovaj podatak govori da je akcija čišćenja i uređenja grada naišla na veliki odziv građana – istakao je načelnik ovog odjeljenja Petar Bilčar.

U prvom dijelu, zaključno sa 3. aprilom, akcija obuhvata prikupljanje krupnog otpada na području gradskih mjesnih zajednica na desnoj obali Vrbasa i seoskih mjesnih zajednica koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka – Jajce i platou Manjače.

Od 1. do 17. aprila, akcija će se provoditi u gradskim mjesnim zajednicama na lijevoj obali Vrbasa i seoskim mjesnim zajednicama koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka-Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani majdan. Građani koji žele da odlože kabasti otpad mogu se obratiti na dežurne telefone Odjeljenja za komunalne poslove broj: 051/244-593, 051/244-444, lokal 775, 774 i 768, kako bi dobili informaciju o mjestima odlaganja i terminima odvoženja otpada.

Kompletan plan proljećne akcije čišćenja i uređenja grada možete pogledati ovdje.

 

Ostavite komentar: