Bilbordi vodećih favorita izazvali sumnje! Stanivuković:Nisam radio protiv PDP-a

Na minulim izborima kandidati svih stranaka su bili glavne zvijezde, dok su partije gurnute u zapećak, ali bilbordi vodećih favorita PDP ipak su izazvali sumnje.

Naime, mnogi nisu ni primijetili da uoči izbora na bilbordima Draška Stanivukovića i Jelene Trivić nije bilo logotipa PDP.

Dok je u slučaju zajedničkog kandidata opozicije za gradonačelnika Banjaluke to razumljivo, plakati sa slikama udarnog dvojca PDP Stanivuković -Trivić bez znaka stranke izazvali su mnoge komentare. Između ostalih, pojavile su se i priče da je Stanivuković, ističući sebe u prvi plan, radio na štetu svoje partije.

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke to poriče.

“Nisam radio protiv interesa PDP, naprotiv; na predizbornim skupovima sam maksimalno promovisao odborničku listu svoje stranke i nosioca liste, koleginicu Jelenu Trivić. Istina, nije bilo logotipa stranke na bilbordima, ali takva je bila odluka, i moja, i Jelenina, i cijele naše stranke”, rekao je Stanivuković za Srpskainfo.

On je dodao da je na taj način poslata poruka da se i on i njegovi partijski drugovi zalažu za ideje koje su nadstranačke.

“I sada, kad sam izabran, ja nisam gradonačelnik PDP, ja sam samo kandidovan od strane PDP i naših koalicionih partija, ali ja sam i gradonačelnik građana koji su glasali za SNSD, i onih koji ne žele da se stranački svrstavaju, ili koji su članovi nekih drugih stranaka. Smatram da je to veliki iskorak i da to determiniše politiku koju ćemo voditi”,  poručuje Stanivuković.Ostavite komentar: