Besplatne turističke ture u Banjaluci: Upoznajte krajišku ljepoticu iz drugačijeg ugla

Turistička organizacija Republike Srpske nastavlja sa realizacijom besplatnih turističkih tura u najatraktivnijim destinacijama Srpske.

Nakon što su besplatne turističke ture uspješno realizovane u Trebinju, svi zainteresovani građani i turisti u Banjaluci imaće priliku da upoznaju ljepote i znamenitosti grada na Vrbasu iz jednog sasvim drugog ugla.

Ovog puta TORS, uz podršku i saradnju Turističke organizacije Grada Banjaluka, a u cilju unapređenja turističke ponude i sadržaja, kao i u namjeri da podrži turističku privredu koja je najviše stradala od posljedica virusa korona, realizuje projekat besplatnih turističkih tura u Banjaluci.

Cilj projekta je da se građani i turisti upoznaju sa turističkom ponudom i zanimljivostima Banjaluke, ali i da se na ovaj način podrži rad turističkih vodiča.

“Svi oni koji nam se pridruže u turističkoj šetnji biće u prilici da krajišku ljepoticu upoznaju iz jednog drugačijeg ugla, jer ih očekuje veoma zanimljivo razgledanje grada sa dajaka, kroz vožnju biciklima, upoznavanje Banjaluke kroz prošlost, istoriju, modernu arhitekturu“, navode iz TORS.

Ture će biti organizovane svaki vikend – od 19. septembra do 4. oktobra. Broj mjestu polazaka mogu da dobiju na zvaničnim stranicama TO Republike Srpske i TO Grada Banjaluka, kao i na zvaničnim Fejsbuk stranicama TORS i TOBL.

Prijave za učešće na turama mogu da se izvrše putem mejla upoznajbl@banjaluka-turizam.com

Za predstojeći vikend predviđene su dvije ture – u subotu pod nazivom “Duhovi prošlosti” i nedjelju “Dajak tura kroz Banjaluku”.

Ostavite komentar: