Besplatne karte za javni prevoz: Produžen rok za podnošenje prijava za srednjoškolce i studente

Srednjoškolci i redovni studenti iz porodica sa četvoro i više djece, koji u toku prethodne sedmice nisu predali zahtjeve za svoje besplatne elektronske karte, mogu to da učine i naredne sedmice.

– Svi đaci i redovni studenti, koji nisu predali svoje zahtjeve za besplatne elektronske karte za javni prevoz, mogu to da urade već u ponedjeljak. Uslovi su isti – oni su dužni da dostave i potvrdu o mjestu prebivališta, potvrdu od obrazovne ustanove koju pohađaju (škola ili fakultet), potvrdu od Udruženja sa četvoro i više djece „4+ Banja Luka “ i prethodno izdatu kartu– podsjećaju iz resornog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Dodaju kako svi oni koji u toku današnjeg dana, prilikom podjele besplatni elektronski karata nisu mogli iz određenog razloga da preuzmu svoju kartu, to mogu da urade naredne sedmice, na adresi Ulica kralja Alfonsa XIII broj 26.

Podsjetimo, gradonačelnik Draško Stanivuković sa svojim saradnicima uručio je danas besplatne elektronske karte srednjoškolcima i studentima iz višečlanih porodica.

Kako je rekao, ovo je veliki dan za Banju Luku, jer je ovo prvi put u istoriji našeg grada da je ovoj kategoriji stanovništva obezbijeđen potpuno besplatan javni prevoz.

 

 

Ostavite komentar: