“Banjaluka osluškuje svoje građane”: Stanivuković traži novog člana gradskog Štaba za vanredne situacije

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke na svom Fejsbuk profilu objavio je da je od MUP-a Republike Srpske zatražio da predlože drugog člana gradskog Štaba za vanredne situacije, umjesto Radenka Stakića.

“Nekada moramo ispravljati i one greške koje nisu naše. Tražili smo od MUP-a da predlože drugu osobu koja će biti član Štaba za vanredne situacije za saradnju sa policijom”, napisao je Stanivuković.

 

Некада морамо исправљати и оне грешке које нису наше. Тражили смо од МУП-а да предложе другу особу која ће бити члан…

Objavljuje Драшко СтанивуковићUtorak, 26. siječnja 2021.

Gradonačelnik Banjaluke je dodao da Radenko Stakić više neće biti član Štaba zbog velikog nezadovaljstva građana i žalbi na njegov rad, pogotovo zbog, kako je naveo, “ružnih slika koje smo imali priliku da vidimo 2018. dok smo se svi borili za pravdu i istinu”.
“Banjaluka osluškuje svoje građane, uvažava njihovo mišljenje i nećemo iznevjeriti povjerenje koje ste nam ukazali”, napisao je Stanivuković.
Udruženje građana “Put Pravde” Banja Luka, osnovano od strane dijela aktivista “Pravda za Davida” obratilo se dopisom Gradskoj upravi prije nekoliko dana jer je MUP u Štab za vanredne situacije predložio inspektora Radenka Stakića. Oni smatraju da se Stakić neprofesionalno ponio 25.12.2018. godine tokom protesta na Trgu Krajine.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar: