Banjaluka “obojena” u bijelo! Zimske službe na terenu, čiste snijeg prema prioritetima

Putni pravci na području grada su prohodni, a ekipe zimske službe su konstantno u obilasku terena i raščišćavanju snijega, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Ekipe su od sinoć na terenu kada su počele snježne padavine. Nakon očišćenih saobraćajnica prvog prioriteta, tokom dana čišćeni su i putevi drugog i trećeg prioriteta.

“Nove padavine su počele u poslijepodnevnim časovima, tako da su od 15 časova sve ekipe ponovo na terenu, gdje čiste puteve u skladu sa prioritetima”, naveli su iz resornog Odjeljenja, uz poziv vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu.

Tokom ove zimske sezone, snijeg na gradskom području uklanjaju preduzeća „Čistoća“ i „Vučković eksport-import“, dok na seoskom područuju prohodnost puteva održavaju: „Kozaraputevi“, „Eko-euro tim“, „Građenje Đurić“, „Niskogradnja Marjanović“, „Golden kard“ i „Vrt dizajn i trend“.

Detaljnije o zadacima zimske službe, područjima koja održavaju, kao i o kontaktima izvođača i resornog Odjeljenja, možete pogledati u Vodiču o radu zimske službe.

Ostavite komentar: