Banjaluka – Na javnom uvidu nacrt izmjene dijela RP „Centar – istok“

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Centar – istok“ biti izložen na javni uvid od 15. marta do 15. aprila ove godine.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi na uglu ulica Milana Rakića i Nikole Pašića, a odnosi se na k.č.br. 4158/1, 4158/2 i 4159 k.o. Banja Luka 7 ( n.p ), površini 0,11 ha (1.056 kvadratnih metara).

Plan će biti izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting „CPK“ Banja Luka – Cerska ulica broj 2, u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama Mjesne zajednice Centar 1, svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 časova. Nacrt plana objavljen je i na zvaničnoj internet stranici grada Banjaluka.

Za vrijeme javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, i to upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Javna rasprava o nacrtu izmjene dijela Regulacionog plana „Obilićevo“

Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave Grada Banje Luke, organizuje javnu raspravu o nacrtu izmjene dijela Rugulacionog plana „Obilićevo“ u Banjoj Luci.Javna rasprava će biti održana u ponedjeljak 18. marta 2019. godine, sa početkom u 12.00 časova, u sali Skupštine grada Banje Luke (broj 33). Nadležno odjeljenje poziva stručnu javnost, predstavnike infrastrukturnih i drugih organizacija, kao i sva zainteresovana lica da prisustvuju javnoj raspravi.

 

Ostavite komentar: