Banjaluka 1. jula dobija prvi hotel iz grupacije Marriott

U Banjaluci će 1. jula biti otvoren luksuzni hotel iz grupacije Marriott, smješten u centru grada. Hotel je izgrađen u ulici Prvog krajiškog korpusa, a nudi drugačiji pristup gostima, prilagođen njihovim zahtjevima i potrebama.

Hotel će imati 118 prostranih, elegantnih i savremeno opremljenih soba, sobe za osobe s invaliditetom, višenamjensku multimedijsku konferencijsku salu s oko 200 mjesta, restoran s više od 90 mjesta, recepciju, wellness, fitness salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca hotela.

U prvoj fazi biće zaposleno oko 40 radnika, dok će u punom kapacitetu broj zaposlenih biti 60 osoba.

 

Riječ je o najvećem svjetskom hotelskom brendu sa više od 6.200 hotela u 125 zemalja, portfoliom od 30 hotelskih brendova, više od 1,2 miliona smještajnih jedinica i više od 100 miliona članova lojaliti kluba.

Podsjetimo, najveći svjetski hotelski brend Marriott International i domaća kompanija MMI Razvoj projekata potpisali su krajem 2017. godine franšizni ugovor o otvaranju hotela Courtyard by Marriott u Banjaluci.

Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, s hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Skoplju i drugim gradovima.

 

Izvor:(Klix.ba)Ostavite komentar: