“Banjalučka zima” za vikend nudi dobru zabavu

Na pomolu je čaroban vikend u našem gradu, gdje vas u prekrasno uređenom ambijentu Parka „Petar Kočić“ i na Trgu Krajine očekuje bogat zabavni program Banjalučke zime.

Banjalučanin Andrej Pucarević osiguraće fenomenalnu zabavu večeras, 4. decembra od 19.00 časova.

Uz dobru muziku očekuje vas i bogata gastronomska ponuda, ali i brojni drugi sadržaji poput luna-parka i klizališta.

U nedjelju, 5. decembra svi posjetioci imaće priliku da uživaju u koncertu Akustik benda.

Kako bi posjetiocima osigurali pravi užitak i nesmetano kretanje u centru grada biće obustavljen saobraćaj za motorna vozila.

U dane vikenda, u vremenskom periodu od 9.00 časova 4. decembra do 05.30 časova 06. decembra, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Trga srpskih vladara (od Banskog dvora) do Ulice Marije Bursać, zbog obilježavanja manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“.

Za vrijeme trajanja obustave, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustava, saobraćaj će biti regulisan i preusmjeravan na propisan način od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Podsjećamo, u sjajnoj atmosferi 2. decembra počela je Banjalučka zima 2021/2022, tokom koje vas u narednih mjesec i po dana očekuje zanimljiv program.

 

 

Ostavite komentar: