Banjalučka “Bema” nastavlja sa donacijama obuće, direktor Marinko Umičević otkrio sve detalje

03.11.2021. | 16:21

Iz fabrike obuće “Bema” su ove godine donirali oko 10.000 pari obuće širom Republike Srpske i FBiH.

Direktor ove fabrike, Marinko Umičević ističe da koncept društveno odgovornog poslovanja polazi od sve snažnijeg uvjerenja, da pritisnuti sve većom oskudicom svih oblika resursa, materijalnih, ali i društvenih, moramo dati svoj doprinos zajednici u kojoj živimo.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Ovim putem Vam se obraćamo sa informacijama o donacijama koje Tvornica obuće “Bema” trenutno realizuje, kao mnoge u nizu donacija od nastanka “Beme” do danas. Koncept društveno odgovornog poslovanja polazi od sve snažnijeg uvjerenja, da pritisnuti sve većom oskudicom svih oblika resursa, materijalnih ali i društvenih, moramo dati svoj doprinos zajednici u kojoj živimo.

Nastavljajući praksu donacija u opštinu Glamoč, pripremili smo 71 par dječije obuće za Osnovnu školu Glamoč, za učenike koji izučavaju Pravoslavnu vjeronauku. Vjerujem da će za svu djecu koja dobiju bemice mnogo značiti u ovim danima pred dolazak zime. Prethodnih godina smo različite vrste donacija uputili za opštinu Glamoč, a takvu praksu ćemo i nastaviti.

U novembru mjesecu, takođe, upućujemo donaciju za djecu Kosova i Metohije, 20 pari. Vjerujući da im je život težak u uslovima kakvi jesu, a ovim gestom želimo da im olakšamo svakodnevicu. Donaciju ćemo poslati putem Udruženja građana Baštionik.

 

Ovim putem Vam se obraćamo sa informacijama o donacijama koje Tvornica obuće “Bema” trenutno realizuje, kao mnoge u nizu…

Objavljuje Marinko Umičević – Oficijalna StranicaSrijeda, 3. studenoga 2021.

Uključili smo se u projekat koji realozuje Udruženje građana Nova generacija, te smo za korisnike dnevnog centra za djecu pripremili donaciju od 63 para dječije obuće. U ovaj projekat smo uključeni zajedno sa NLB Bankom, koja snosi dio troškova donacije, kao i “Bema”.

Sva obuća koju smo spremili za donacije je zimska, dječija, visokokvalitetna obuća, od prirodne kože. Želim da vjerujemo da ovoliko našeg zalaganja može nekome da olakša svakodnevni život. Ove godine smo donirali oko 10.000 pari obuće širom Republike Srpske i FBiH.

Pozivam sve druge firme da se uključe u ovakav vid društvene odgovornosti i učine naše zajednice boljim mjestima za život svih nas”, navodi se u Fejsbuk objavi direktora “Beme” Marinka Umičevića.