Asfaltiran ogranak Ulice Dujke Komljenovića

Gradonačelnik Banje Luke, Draško Stanivuković, obišao je mještane Ulice Dujke Komljenovića, koji su nakon 15 godina dobili asfalt.

Dugogodišnji problem sa kojim su se mještani ove ulice suočavali, bio je posljedica neriješenih imovinsko – pravnih odnosa.

Gradonačelnik Stanivuković ističe kako je zadovoljstvo doći u ovu ulicu sada kada je njihov problem riješen. Napominje da će u narednom periodu prioritet biti rješavanje pitanja kanalizacije.

-Kada smo došli ovdje, nije bilo puta, pa smo ga uradili. Naredni korak je kanalizacija – ističe Stanivuković, dodajući da je Grad ove godine izdvojio 13 miliona KM za kanalizaciju i vodu.

On je dodao kako se na području Banje Luke moraju nastaviti rješavati pitanja kanalizacije i vodosnabdjevanja na drugim dijelovima grada.

Napominje kako gradsku administraciju u narednom periodu očekuje nekoliko kapitalnih projekta.

-To su kanalizacija i vodosnabdjevanje. Takođe, treba nam oko 100 miliona KM da riješimo pitanje kolektora na rijeci Vrbas. To nam je izuzetno važan projekat. Četvrti veliki problem koji treba da riješimo jeste zamjena starih toplovodnih cijevi novima. To će da nas košta 20 miliona KM – zaključuje Stanivuković.

Izvođač radova u Ulici Dujke Komljenovića je preduzeće „Kozaraputevi“. Vrijednost investicije je oko 15.000 KM.

 

 

Ostavite komentar: